DR annoncerer stor dramaserie om… Carmen Curlers

DR annoncerer stor dramaserie om… Carmen Curlers

Senere på ugen slutter DR’s dramaserie ‘Ulven kommer’, der har fået flotte ord med på vejen her på siden, efter flere større eller mindre skuffelser i det store søndagsserieformat.

Nu annoncerer DR så, hvad vi kan vente os i fremtiden: En serie om… Carmen Curlers.

Serien er baseret på den sande historie om den danske erhvervssucces af samme navn, hvor Niels Chr. Jørgensen og Arne Bybjerg opfandt en krøllemetode, der skulle komme til at sætte sit store præg på kvinders hårmode.

På et pressemøde i dag beskrev chef for DR Drama Christian Rank, at det er en fortælling om iværksættere Vestsjælland, der fra 1963-69 bygger en fabrik, der kommer til at give arbejde til 3.000 kvinder, som går fra kødgryderne til arbejdsmarket.

DR Drama har fået kritik for at være for dystre og alvorlige med deres serier de seneste år, men her lover Christian Rank altså en serie, der er »en sjov og underholdende historie om en tid, hvor det danske samfund ændres radikalt«.

Ud over ‘Carmen Curlers’ har DR også en stor historisk dramaserie på vej om Leonora Christina, ligesom kanalen samarbejder med Netflix om at bringe ‘Borgen’ tilbage til skærmen med en ny sæson.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af