Joachim Fjelstrup bliver ledt ind i en mystisk underverden i traileren til debutfilmen ‘Den blå orkidé’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Den blå orkidé’ fik en flot modtagelse, da den fik premiere på Austin Film Festival i oktober, hvor den vandt Dark Matters Jury Award.

Senest blev den nomineret til den ellers coronaaflyste CPH PIX-festivals talentpris, hvorfor den også vil indgå som en af otte nytænkende danske film i festivalens særprogram i december.

I traileren, som vi nu kan offentliggøre, får vi en forsmag på det gådefulde og visuelt forunderlige univers, som filmen foregår i.

’Den blå orkidé’ følger den unge fotograf Casper, der sidder fast i en rutinepræget hverdag med kedelige reklamefilmprojekter og et ensformigt forhold. Alt vender, da han til en branchefest møder en tidligere kollega, som leder ham ind i en mystisk underverden, hvor han bliver sat til at filme en eksotisk letpåklædt kvinde i en skummel lejlighed.

Hovedrollen spilles af Joachim Fjelstrup, der flankeres af Al Agami, Shelly Levy, Julie Gundtvig Wester og Ken Vedsegaard.  

Filmen er skabt uafhængigt med et budget på bare 80.000 kroner og er instrueret af spillefilmdebutanten Carl Marott, der med sin afgangsfilm fra Den Danske Film Skole ’Oasen’ blev nomineret til en Student Academy Award, der uddeles af Oscar-akademiet til årets bedste filmskolefilm.  

CPH PIX’s særprogram finder sted den 6. og 13. december i Grand Teatret i København og Øst for Paradise i Aarhus.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af