Josephine Park, Rune Klan, Christoffer Læssø og Stephania Potalivo klar til kommende dansk komedie

Josephine Park, Rune Klan,  Christoffer Læssø og Stephania Potalivo klar til kommende dansk komedie
Holdet bag 'Centervagt'. Fra venstre bagest: Kirsten Lehfeldt, Charter McCluskey, Nikolaj Stokholm, Martin Brygmann, Rasmus Heide. Forrest fra venstre: Christopher Læssø, Rune Klan og Josephine Park.

Instruktør Rasmus Heide (‘Alle for en’, ‘Blå mænd’) er netop begyndt optagelserne til sin næste komedie, ‘Centervagt’ for Nordisk Film. Og han har som vanligt fundet plads til komikere på rollelisten.

Filmen kredser omkring intrigerne i et skrantende shoppingcenter, hvor de fyringstruede sikkerhedsvagter Glen og MC (Rune Klan og Josephine Park) i al hemmelighed begynder at stjæle fra shoppingcentret for at vise chefen, at der altså fortsat er behov for sikkerhedsvagter.

Det går meget godt til at starte med, og Glen har the time of his life med MC, som han er hemmeligt forelsket i, men da den nye supervagt Patrick (Christopher Læssø) bliver ansat, kommer der andre boller på suppen.

Filmen byder foruden Klan, Park og Læssø på et hold bestående af Kirsten Lehfeldt, Martin Brygmann, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm og Charter McCloskey i de bærende roller.

Det er Rasmus Heides sjette spillefilm. Hans øvrige film tæller folkekomedierne ‘Julefrokosten’, ‘Blå mænd’ og ‘Alle for en’-trilogien.

‘Centervagt’ får biografpremiere 17. juni 2021. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af