Russo-brødrene producerer stor krigsfilm for Netflix – se traileren til ‘Mosul’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Russo-brødrene har været travlt beskæftiget, efter de sidste år lagde en foreløbig dæmper på ‘Avengers’-franchisen med den afsluttende ‘Avengers: Endgame’.

Tidligere på året producerede de actionfilmen ‘Extraction‘ med Chris Hemworth for Netflix – de arbejder på en toer – og nu er de atter aktuelle som producere på Netflix-filmen ‘Mosul’, som udkommer senere på måneden.

I traileren får vi et glimt af den sande historie om den irakiske politienhed Nineveh SWAT, der uden hjælp fra Vesten gik på en tapper guerillamission for at udslette ISIS og genskabe ro over et lovløst område i Mosul.

Filmen er instrueret af debutanten Matthew Michael Carnahan, som tidligere har stået bag manuskripter til ‘World War Z’, ’21 Bridges’ og ‘Dark Waters’.

Han får selskab af skuespillerne Suhail Dabbach, Adam Bessa og Is’haq Elias samt den højtagtede instruktør- og producerduo, Anthony Russo og Joe Russo, som foruden de to sidste film i ‘Avengers’-rækken også har instrueret to ‘Captain America’-film.

‘Mosul’ får premiere 26. november på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af