Samuel L. Jacksons favoritkolleger? Dem fra ‘The Hateful Eight’

Samuel L. Jacksons favoritkolleger? Dem fra ‘The Hateful Eight’
Samuel L. Jackson i 'The Hateful Eight'.

Samuel L. Jackson har spillet sammen med en stor andel af de største skuespillere i Hollywood – fra Robert Downey Jr. og Scarlett Johansson i ‘Avengers’ til John Travolta og Bruce Willis i ‘Pulp Fiction’.

Jacksons bedste filmvenner er imidlertid hverken superheltene i ‘Avengers’ eller de britiske gentlemen i ‘The Kingsman’, men derimod det ældre og lidt mindre kendte cast, som han stiftede bekendtskab med i Quentin Tarantinos ‘The Hateful Eight’

Det fortæller den 71-årige skuespiller i et interview, som han lavede oven på modtagelsen af Legend of Cinema-prisen ved SCAD Savannah Film Festival.

»Haterne fra ‘The Hateful Eight’. Vi har en tråd, hvor vi stadig skriver til hinanden hveranden uge for at spørge til, hvor vi er, hvordan det går, og vi kommenterer på den politiske situation. Det er den stærkeste filmiske forbindelse, jeg nogensinde har haft«, lyder det fra Jackson.

Jackson spillede i ‘The Hateful Eight’ hovedrollen som dusørjægeren Major Marquis Warren. Her spillede han over for Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern, Michael Madsen, Demián Bichir, Tim Roth og Walton Goggins.

‘The Hateful Eight’ er en af de Tarantino-film, som har delt vandene mest. I interviewet afslører Jackson da også, at ‘Pulp Fiction’ og ‘Jackie Brown’ er de Tarantino-film, han oftest genbesøger.

Jackson er filmaktuel igen i foråret i ‘Casino Royale’-instruktør Martin Campbells ‘The Asset’, og i oktober forlød det, at Disney+ arbejder på at udvikle en spinoffserie med Jackson i hovedrollen som den enøjede Avengers-leder Nick Fury.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af