Shonda Rhimes klar med sin første store Netflix-serie – se traileren til ‘Bridgerton’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er der godt nyt til dig, der ikke kan få nok af ’Downton Abbey’s overdådige teselskaber og periodelækre flapper-kjoler.

Netflix er nemlig snart klar med den nye romantiske periodedramaserie ’Bridgerton’, der er den navnkundige manuskriptforfatter og producer Shonda Rhimes’ (‘Greys Anatomy’, ‘Scandal’) første serie i rækken, efter hun underskrev en 150 millioner dollar stor kontrakt med streamingtjenesten i 2018.

’Bridgerton’ er baseret på Julia Quinns bestseller-romanserie af samme navn og udspiller sig i 1800-tallets London, hvor vi følger Daphine Bridgerton (spillet af Phoebe Dynevor fra ’Younger’), som er den ældste datter i en magtfuld overklassefamilie.

Under hendes desperate søgen efter den store kærlighed udgives Lady Whistledowns tidsskrift af en ukendt forfatter, hvilket starter en lavine af rygter i Londons overklassemiljø.  

Chris Van Duesen har instrueret serien, og ud over unge Phoebe Dynevor kan vi på rollelisten blandt andre finde Nicola Coughlan, Adjoa Andog, Jonathan Bailey, Julie Andrews og Polly Walker.

Serien nåede akkurat at blive optaget inden corona-nedlukningen, hvorfor den heldigvis ikke har været ramt af forsinkelser.

’Bridgerton’ får premiere på Netflix 25. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af