’29’ er klar med særligt juleafsnit – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Imens vi må væbne os med tålmodighed efter femte og sidste sæson af den prisvindende Xee-komedieserie ’29’, kan vi nu dulme ventetiden med et særligt juleafsnit, som allerede kan ses fra i dag.   

I afsnittet følger vi Julie og Jesper, der for første gang skal holde jul sammen som nybagte forældre.

Og at dømme ud fra traileren skal det hurtigt vise sig at blive lidt af et kaotisk show, når de to familier har forskellige juletraditioner.

Her skal de forsøge at holde hovedet koldt, når julestressen melder sin ankomst, i takt med at diverse familiekonflikter blusser op på kryds og tværs.

De to hovedkarakterer udgøres som altid af serieskaberne Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, mens forældrerollerne indtages af Mette Horn, Morten Hauch-Fausbøll, Ann Hjort, Kristian Halken og Camille-Cathrine Rommedahl som Jespers fars nye unge kæreste.  

Den kommende sæson, som vil bære titlen ’33’, lander 1. januar og vil udfylde hullet op til begivenhederne i den seneste sæsons overraskende tidsspring.

Juleafsnittet kan ses på Xee fra i dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af