Ben Affleck lander rolle i ’10 Cloverfield Lane’-instruktørs ventede Houdini-film

Ben Affleck lander rolle i ’10 Cloverfield Lane’-instruktørs ventede Houdini-film
Ben Affleck i 'Batman v Superman'.

Fire år efter udgivelsen af den roste postapokalyptiske thriller ’10 Cloverfield Lane’ har instruktør Dan Trachtenberg, der sidenhen har instrueret afsnit af ’The Boys’ og ’Black Mirror’, endnu ikke færdiggjort et af de mange filmprojekter, som han har haft oppe at vende.

Tilbage i 2016 blev det offentliggjort, at Trachtenberg var sat til at instruere en Harry Houdini-film, hvilken vi ikke har hørt meget til siden – indtil nu.

Ifølge The Hollywood Reporter har instruktøren nemlig genoptaget arbejdet med filmen, der nu ligger hos Disney, og efter sigende vil Ben Affleck indgå på rollelisten.

Filmen er baseret på William Kalush og Larry Slomans biografi ’Houdinis hemmelige liv: Fremstillingen af Amerikas første superhelt’ og centrerer sig om den legendariske amerikanske tryllekunstner Harry Houdini.  

Hvilken rolle Affleck vil indtage er endnu ikke blevet bekræftet.

Det er stadig uklart, hvornår produktionen skal starte, men man må forvente, at den ligger en del ud i fremtiden, da Trachtenberg i øjeblikket arbejder på den netop offentliggjorte femte ’Predator’-film.

Også Ben Affleck har meget at se til i den kommende tid. Ifølge The Playlist er han i kikkerten til hovedrollen i George Clooney kommende film ’The Tender Bar’. Derudover vil Affleck gøre sit store comeback i rollen som Batman i Andy Muschiettis kommende ’The Flash’-film.  

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af