Ben Affleck vender tilbage som Batman i ny DC-film

Ben Affleck vender tilbage som Batman i ny DC-film
Ben Affleck som Batman

Ben Affleck tog det tungt, da ‘Justice League’ blev haglet ned af kritikere såvel som publikum, hvilket Sad Affleck-memet om noget beviser. Han havde egentlig planlagt at både instruere og spille hovedrollen i sin egen Batman-standalonefilm, men i kølvandet på kritikken afstod han helt rollen.

Men nu er Batfleck altså klar til et comeback. Affleck vender nemlig tilbage som Batman i tidsrejsefilmen ‘The Flash’, i hvad instruktør Andy Muschietti beskriver som en afgørende rolle:

»Han er en meget stor del af filmens følelsesmæssige gennemslagskraft. Forholdet mellem Barry (The Flash, red.) og Afflecks Wayne kommer til at fremkalde et emotionelt niveau, vi ikke har set før«, siger instruktøren til Vanity Fair.

Producer Barbara Muschietti uddyber: »Der har været alle mulige historier omkring ham og ting han sagde, om at det var utroligt hårdt at spille Batman. Det havde været svært for ham. Jeg tror mere, det handlede om en svær tid i hans liv. Da vi kontaktede ham, var han et helt andet sted i sit liv. Han var meget åben omkring det, hvilket var noget af en overraskelse for os«.

Efter ‘Justice League’ blev Ben Affleck skilt fra sin hustru, skuespilleren Jennifer Garner, mens han siden gik i behandling for alkoholmisbrug. Men nu er skuespilleren altså ovenpå igen.

Affleck kommer dog ikke til at være den eneste Batman i ‘The Flash’. Også Michael Keaton genoptager sin ikoniske rolle som Batman, når filmens tidsrejseplot udforsker et multi-verse.

‘The Flash’ er planlagt til premiere i sommeren 2022. Inden da får vi både Zack Snyders version af ‘Justice League’ samt Matt Reeves’ ventede standalonefilm ‘The Batman‘ med Robert Pattinson i titelrollen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af