‘Black Mirror’-skaber og stjernecast gør grin med det forgangne vanvidsår – se traileren til ‘Death to 2020’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2020 har været så vanvittigt et år, at det kunne været taget ud af et (eller flere) afsnit fra ‘Black Mirror’. Det må Charlie Brooker, skaberen bag den opfindsomme sci-fi-serie, også have tænkt, for nu er han klar med en Netflix-special om netop det snart forgangne år.

I ‘Death to 2020’, hvis trailer han ses herover, har Brooker inviteret et stjernehold af skuespillere til at gennemgå 2020. I den netop udgivne trailer optræder således både Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti og Joe Keery.

I bedste mockumentary-stil spiller de en række fiktive karakterer, der taler om (desværre) meget virkelige hændelser fra i år. Hugh Grant iført en tyndhåret paryk spiller for eksempel en historiker, kunne han afsløre i starten af måneden.

‘Death to 2020’ kommer på Netflix 27. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af