‘Black Panther’-stjerne dropper sociale medier efter anti-vax-kontrovers

‘Black Panther’-stjerne dropper sociale medier efter anti-vax-kontrovers
Letitia Wright i New York, 2018. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Pandora Jewelry)

‘Black Panther’-stjernen Letitia Wright har været i modvind de seneste dage, efter hun i torsdags delte en video på Twitter, der stillede spørgsmålstegn ved corona-vaccination.

Nu har Wright slettet både sin bruger på Twitter og Instagram efter at være blevet kaldt »anti-vaxxer« og »pinlig« af sine følgere på de sociale medier.

»Min eneste intention ved at dele den video var at udtrykke min bekymring ved, hvad vaccinen indeholder og hvad vi propper i vores kroppe. Intet andet«, skrev Wright på Twitter fredag morgen.

Hun udtrykte også skepsis over, hvor hurtigt man kan blive smidt under bussen, hvis man ikke deler de samme holdninger: »Du bliver cancelled, hvis du ikke underligger dig de populære holdninger, men stiller spørgsmål og tænker selv«.

Nogle fans er gået så vidt som at kræve Wright erstattet i den kommende ‘Black Panther 2’, hvor hun forventes at spille en endnu større rolle. Men det mener Wrigts MCU-medspiller Don Cheadle trods alt er for vidtgående: »Jeg vil aldrig forsvare nogen, der deler sådan noget, men jeg vil heller ikke smide hende (Wright, red.) væk over det«, skrev han på Twitter.

Wright får i øjeblikket stor ros for sin rolle i Steve McQueens antologiserie ‘Small Axe’. Hun indtager hovedrollen i afsnittet ‘Mangrove’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af