Daisy Ridley om at blive kaldt »aggressiv« og »intimiderende« under filmoptagelser: »Man får en forfærdelig følelse«

Daisy Ridley om at blive kaldt »aggressiv« og »intimiderende« under filmoptagelser: »Man får en forfærdelig følelse«
Daisy Ridley til Oscar-uddelingen 2016. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Det er kun fem år siden, at Daisy Ridley fik sit store gennembrud med sin hovedrolle i ‘Star Wars: The Force Awakens’. Men selvom hendes skuespilkarriere nærmest kun lige er begyndt, er hun allerede gentagne gange blevet kaldt »aggressiv« og »intimiderende« af sine kollegaer.

»Jeg har fået at vide, at jeg er intimiderende. Det var under optagelserne til ‘Chaos Walking’. Jeg var i gang med at få ordnet mit hår og få min paryk på. Jeg kan huske, at jeg tænkte: ‘Åh gud, bør jeg være mindre? Bør jeg være mere stille? Jeg er også blevet kaldt aggressiv. Min energi er ‘meget aggressiv’. Det fik jeg at vide under et møde med en instruktør«, siger Ridley i et interview med Tatler Magazine (via Yahoo).

»Jeg tænkte: ‘Men hvorfor? Var det fordi jeg fastholdt øjenkontakt? Er det fordi, jeg er passioneret omkring det, vi taler om?’ Jeg ved det ikke. Man får en forfærdelig følelse: ‘Åh gud, opfører jeg mig ikke, som jeg tror, jeg gør?’«

Daisy Ridley er snart aktuel i Doug Limans stort anlagte science fiction-basker ‘Chaos Walking’, der er blevet udskudt adskillige gange, men nu står til at få biografpremiere i starten af 2021. I filmen spiller hun over for Mads Mikkelsen og Tom Holland.

Den 28-årige skuespiller har før fortalt, at det stod stille med rolletilbuddene efter ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’, men nu har Ridley endelig fået gang i kedlerne igen med hele fem nye filmroller på tapetet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af