HBO-chef teaser flere ‘Game of Thrones’-spinoffs

HBO-chef teaser flere ‘Game of Thrones’-spinoffs
Vladimir Furdik som The Night King i 'Game of Thrones'.
STREAMING TOGETHER

HBO’s kommende ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon‘ bliver efter alt at dømme ikke deres eneste ‘Game of Thrones’-spinoff.

I et interview med Variety fortæller HBO-chef Casey Bloys, at han ikke er sikker på, om franchisen kan vokse sig lige så stor som Marvels og Star Wars’, men at han ikke desto mindre forventer at se flere spinoffs.

»Disse (Marvel og Star Wars, red.) er fantastiske franchises, som er flere årtier gamle. Jeg ved ikke, om den bliver så stor, men det er bestemt en god ressource og en fantastisk verden, vi har. Så jeg tror ikke, at det kun kommer til at blive den ene (serie, red.) for resten af livet«.

Der har da også været rygter om flere spinoffs. Faktisk var HBO gået så langt som at sætte en prequel-serie med Naomi Watts i produktion, men den serie besluttede de sig for at skrotte, efter de for et par måneder siden erklærede pilotafsnittet for »dødt«..

Så grelt er det heldigvis ikke gået for ‘House of the Dragon’, der for nylig annoncerede, at ‘The Crown’-skuespilleren Matt Smitt, Olivia Cooke (‘Ready Player One’) og Emma D’Arcy bliver tre af seriens hovedroller.

‘House of the Dragon’ får sandsynligvis premiere i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af