»Motherfuckers!«: Hør Tom Cruise gå grassat på ‘Mission: Impossible’-crew for ikke at overholde corona-retningslinjer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flere store Hollywood-film trodser i øjeblikket covid19-pandemien for at få optagelserne i hus, hvilket er en temmelig dyr fornøjelse. En af disse blockbusters er den kommende syvende ‘Mission: Impossible’-film, hvori Tom Cruise endnu en gang indtager hovedrollen som agenten Ethan Hunt.

Der er mange penge og jobs på spil, og derfor finder den stunt-glade Hollywood-stjerne sig ikke i, hvis folk slækker på corona-retningslinjerne. Det fik to crewmedlemmer at føle, da de ikke holdt den foreskrevne afstand på en meter, skriver The Sun.

Den britiske avis har fået fingrende i en lydoptagelse, som kan høres i videoen herover, hvor Cruise giver de involverede en overordentlig, næsten 3 minutter lang skideballe:

»De laver film i Hollywood lige nu på grund af os, fordi de tror på os og det, vi laver«, råber skuespilleren i lydklippet ad de to involverede, som angiveligt stod for tæt sammen foran en computerskærm.

»Vi skaber tusindvis af jobs, motherfuckers! Jeg vil aldrig nogensinde se det igen. Nogensinde! Og hvis du ikke overholder det, er du fyret, og hvis jeg ser dig gøre det igen, er du fucking væk herfra«.

‘Mission: Impossible 7’ står til at få premiere i slutningen af 2021 – hvis altså corona-retningslinjerne bliver overholdt!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af