Robert Downey Jr. og Don Cheadle hylder Chadwick Boseman til MTV Movie Awards: »Hans energi og intensitet var ubestridelig«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Afdøde Chadwick Boseman blev hædret som ‘Hero for the Ages’ ved årets coronaramte MTV Movie & TV Awards, der løb over skærmen i går aftes.

Prisen blev uddelt af Don Cheadle og Robert Downey Jr., og havde til formål at »hylde en stjerne, hvis heltemod på skærmen kun er overgået af den sande helt, personen har været uden for skærmen«.

Med prisen fulgte en lang og følelsesladet tale, som markerede ’Black Panther’-stjernen som en af de mest inspirerende skuespillere i nyere tid.

»Hans energi og intensitet var ubestridelig«, sagde Downey Jr. i hyldesttalen.

Hertil supplerede Cheadle:   

»Hver gang han trådte ind på settet, inspirerede og påvirkede han alle, der var til stede, og med alle sine roller etablerede han en ny fanskare. Han havde en utrolig magt til at forene folk i deres kærlighed til hans arbejde og deres respekt til ham som person. Den måde han levede sit liv på, forenede folk bag et højere formål, og det vil være hans arv«.

Boseman døde som bekendt af tyktarmskræft i august i en alder af bare 43 år. Han landede sin første store rolle i thriller-serien ’Persons Unknown’, men brød for alvor igennem i 2013, da han portrætterede de to virkelig personer: Baseballspilleren Jackie Robinson i ’42’ og James Brown i ’Get On Up’.

Sidenhen indtog han rollen som Black Panther i ’Captain America: Civil War’, ’Black Panther’ og de to ’Avengers’-film.

»Chadwick vil altid være kendt som Black Panther, men han malede også utroligt kraftfulde skildringer af ikoniske og indflydelsesrige personer, der har ændret verden«, sagde Cheadle og tilføjede:

»Han bragte menneskeheden og sandheden til skildringen af mennesker, der følte sig større end livet, og han gjorde det på en måde, der ærer deres minder«.  

Skuespillerens sidste rolle er i ’Ma Rainey’s Black Bottom’, der får premiere på Netflix 18. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af