Chadwick Boseman skamroses for sin sidste præstation: »Han kan gå hen og vinde en Oscar«

Chadwick Boseman skamroses for sin sidste præstation: »Han kan gå hen og vinde en Oscar«
Chadwick Boseman i 'Ma Rainey's Black Bottom'.

Netflix lader til at have et Oscar-guldkort på hånden med den kommende periodefilm ‘Ma Rainey’s Black Bottom’, der har Viola Davis og salige Chadwick Boseman i hovedrollerne.

De første reaktioner på filmen, der instrueres af det relativt ubeskrevne blad George C. Wolfe, er netop landet og særligt Davis og Boseman roses til skyerne. ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ er baseret på teaterstykket af samme navn af August Wilson og udspiller sig i 1920’ernes Chicago, hvor sangeren Ma Rainey (Davis) skal indspille et album med sin ambitiøse trumpetist Levee (Boseman).

»George C. Wolfes ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ vil rydde bordet til Oscar. Det er en film til tiden, der viser, hvordan vrede kan nå kogepunktet og eksplodere. Skuespillere vil elske Viola Davis som bluessangeren og Chadwick Boseman som hendes trumpetist: Han kan gå hen og vinde en posthum Oscar«, skriver Indiewires Oscar-ekspert Anne Thompson på Twitter.

»’Ma Rainey’s Black Bottom’ er den bedste rolle i Chadwick Bosemans alt for korte karriere. Det er også det bedste manuskript, han har arbejdet med. Filmen undslipper ikke sine teaterrødder, men kan meget vel være den bedst realiserede film i Netflix’ prisarsenal«, lyder det fra filmkritikeren David Poland på Twitter.

Kritikeren Erik Anderson stemmer i og skriver på Twitter: »’Ma Rainey’s Black Bottom’ giver os en fremragende præstation fra Viola Davis, men det er Chadwick Boseman, der tager stikket hjem i en fænomenal, Sidney Poitier-lignende, Oscar-værdig præstation«.

De Pullitzer-vindende stykker fra August Wilson er før blevet filmatiseret. Blandt andet med Denzel Washingtons ‘Fences’, der indbragte netop Viola Davis en Oscar-statuette (Washington producerer desuden ‘Ma Rainey’s Black Bottom’).

‘Ma Rainey’s Black Bottom’ får premiere på Netflix 18. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af