Se traileren til anden sæson af gamerserien ‘GG Horsens’ med Miri-Ann Beuschel og Christian Fuhlendorff

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den populære Youtube-komedieserie ‘GG Horsens‘ om gamerholdet af samme navn vender tilbage med en ny sæson allerede 2. juledag.

I den netop offentliggjorte trailer er gamerholdet ude på dybt vand, da holdets absolutte stjerne Sandra (Julie Zangenberg) har forladt holdet. Noget må gøres, hvis de skal blive på toppen, så derfor beslutter træner Henning (Jonas Schmidt) at fusionere klubben med gamerorganisationen Bad Ass. En beslutning, der ikke ligefrem falder i god jord hos holdets gamere, da de betragter Bad Ass-holdet som deres dødsfjender.

Julie Zangenberg, som spillede hovedrollen i første sæson, skulle egentlig have været med i opfølgeren, men to måneder før optagelserne valgte hun at trække sig fra sin rolle, hvilket ikke just huede seriens instruktør Morten Urup.

»To måneder før produktionsstart valgte Julie Zangenberg dog at forlade produktionen. Dette skete, umiddelbart efter at hun opdagede, at hendes bedste ven ikke måtte være fotograf på serien. Pludselig kunne hun ikke se sig selv i projektet længere. To måneder før start stod vi derfor uden en hovedrolle, og alt arbejdet, der var blevet lavet i et halvt år, var spildt«, udtalte instruktøren til Ekstra Bladet tilbage i august.

Da Zangenberg var seriens omdrejningpunkt, måtte den nye sæson skrives om på meget kort tid. Trods dramaet er Urup dog glad for, at det endte som det gjorde.

»Det er blevet 1000 gange bedre uden hendes karakter. Julie var jo også svær at arbejde med som skuespiller, fordi hun har mange krav. Så det bedste, der er sket, er, at vi har fjernet dramaet fra produktionen, siger skaberen«, lød det fra Urup i samme artikel.

I den nye sæson erstatter Miri-Ann Beuschel Zangenberg. På rollelisten finder man også komikerne Jonas Schmidt, Christian Fuhlendorff og Andreas Bo.

Anden sæson af ‘GG Horsens’ får premiere 26. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af