Miri Ann Beuschel er ny hovedrolle i anden sæson af gamerserien ‘GG Horsens’

Miri Ann Beuschel er ny hovedrolle i anden sæson af gamerserien ‘GG Horsens’
Miri Ann Beuschel. (Foto: Tue Blichfeld/Soundvenue)
STREAMING TOGETHER

‘GG Horsens’ er på lidt over et år blevet en af de mest streamede komedieserier herhjemme. 2.3 millioner har fulgt med i første sæson af gamerserien, hvor Julie Zangenberg spiller sig til tops i et mandsdomineret miljø.

Nu er serien klar til at annoncere anden sæson, der begynder optagelser senere på måneden – denne gang uden Zangenberg i front.

Hendes karakter er skrevet ud til fordel for Soundvenue Springer-talentet Miri Ann Beuschel, der tidligere har bevist sin komiske timing af guds nåde i serier som ‘Doggystyle‘, ‘Parterapi‘ og ‘Helved‘, og nu skal spille en på nuværende tidspunkt uspecificeret gamer.

Beuschel får selskab af blandt andre Jakob Femerling og Sofie Lassen Kalke, mens der også er gensyn med det gamle cast i form af blandt andre Jonas Schmidt, Andreas Bo, Lars Bom, Albert Dyrlund og Christian Fuhlendorff.

Serien er skrevet og instrueret af Morten Urup, der tidligere har stået bag den kritikerudskældte ungdomsserie ‘Hedensted High‘.

Også første sæson af ‘GG Horsens’ fik en hård medfart her på sitet, hvor vores anmelder kvitterede med to stjerner og ordene: »Trods en god præmis har Morten Urup bedrevet endnu en stjernespækket streamingserie til unge, der er så tilpas dum, at det næsten er sjovt«.

Vi kan formentlig forvente premieren på anden sæson engang i 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af