Se traileren til Oscar-favoritten ‘Nomadland’ med Frances McDormand

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Nomadland’ vandt tidligere på året den prestigefyldte Guldløve-statuette på filmfestivalen i Venedig og ses som en klar favorit blandt årets Oscar-felt. Nu har instruktør Chloé Zhaos socialrealistiske film fået sin første trailer.

Frances McDormand, der vandt en Oscar for sin præstation i ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, ses i hovedrollen som hjemløse Fern, der lever en nomadetilværelse. Efter den lokale mine blev lukket har hun været uden fast arbejde, hvorfor hun rejser fra sted til sted i sin campervan i sin søgen efter job.

I stil med Zhaos seneste perle, ‘The Rider’, ser ‘Nomadland’ ud til at være rig på både smertefulde og fine øjeblikke – pakket ind indiegenrens beherskede armbevægelser.

Med mindre corona-nedlukninger skubber til planerne, får ‘Nomadland’ dansk biografpremiere 18. februar 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af