‘The Witcher’-optagelser fortsætter uden skadet Henry Cavill

‘The Witcher’-optagelser fortsætter uden skadet Henry Cavill
Henry Cavil som 'The Witcher'. (Foto: Netflix)

Produktionen af ‘The Witcher’s anden sæson er allerede blevet forsinket to gange på grund af coronasmitte blandt cast og filmcrew, og nu oplever holdet bag den storladne Netflix-serie endnu et lille tilbageslag.

Henry Cavill, der som bekendt spiller hovedrollen som Geralt af Rivia, har fået en mindre muskelskade i sit ben, hvorfor læger har rådet ham til at hvile kroppen, skriver The Sun. Ifølge den engelske avis blev Cavill skadet på en forhindringsbane.

»Det var ikke slemt nok til, at der var brug for en ambulance, men det har ødelagt planlægningen af optagelserne, fordi han ikke kan gå ordentligt«, siger en unavngiven kilde til avisen. »Han skal have en tung rustning på i scenerne, og det vil han bare ikke kunne med sin skade i benet«.

Denne gang betyder det dog ikke, at produktionen, der foregår i Arborfield Studios, i London, må sættes på pause. Ifølge Deadline fortsætter optagelserne, mens Cavill i løbet af kort tid vil komme sig.

Anden sæson af ‘The Witcher’ står til at få premiere på Netflix i løbet af 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af