Var Tom Cruises episke covid-vredesudbrud bare et PR-stunt? Det mener Scientology-kritiker Leah Remini

Var Tom Cruises episke covid-vredesudbrud bare et PR-stunt? Det mener Scientology-kritiker Leah Remini
Tom Cruise til premieren på 'Mission Impossible: Fallout' i 2018. (Foto: John Phillips/Getty Images for Paramount Pictures)

Tom Cruise har trukket overskrifter i løbet af ugen, siden en lydoptagelse af ham, der skælder to medarbejdere på ‘Mission Impossible 7’ ud for ikke at overholde covid-retningslinjer, blev leaket tidligere på ugen.

Han er blevet hyldet for at tage pandemien seriøst, som man bør, mens andre har kritiseret hans nådesløse (og selvhøjtidelige) facon.

Sikkert er det, at skuespilleren og Scientology-kritikeren Leah Remini, der tidligere har været del af Scientology, ikke er fan af Cruises vredesudbrud. I et opslag på whistleblower-bloggen The Underground Bunker skriver hun, at Cruises »psykotiske rant« bare var et PR-stunt for skuespilleren.

Remini kalder blandt andet stjerneskuespilleren en »grov diktator«, der er blevet oplært af Scientology-lederen David Miscavige:

»Tom er ligeglad med hans medarbejderes familier. Det her er alt sammen et PR-stunt. Tom tror ikke på familieværdier. Hvordan nogen kan falde for det her er utroligt. Jeg vil vædde med, at Tom fik denne rant skrevet for ham, og fik hans Scientology-assistent til at optage og udgive den. At høre en rig og meget magtfuld skuespiller tale til sit hold på denne måde er et tegn på svaghed og en dybt forstyrret person«, skriver Remini.

Hun kritiserer også Cruise for at udvise megalomane tanker om sig selv i det korte lydklip: »Tom lader til at tro, at Hollywood ikke kan lave film uden hans hjælp. At sige sådan noget indikerer den gudelignende status, Tom Cruise tror, han har, og som han får at vide af Scientology, at han har. Realiteten er, at alle, der arbejder i Hollywood i dag, arbejder under stramme covid-retningslinjer. Alle, der arbejder, ved det. Tom Cruise dikterer ikke, hvordan film bliver lavet, selvom han lader til at tro det«.

I kølvandet på Reminis indlæg har Scientology-kirken udsendt en pressemeddelelse, hvor de går til modangreb på skuespilleren: »Remini er en upålidelig kilde, der angriber Scientology for PR og penge, hvilket hun selv har indrømmet«, skriver de blandt andet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af