Chadwick Boseman vinder ærespris – hans enke modtager med rørende takketale

Chadwick Boseman vinder ærespris – hans enke modtager med rørende takketale
Chadwick Boseman i 'Black Panther'.

I går aftes løb årets Gotham Awards af stablen til et virtuelt arrangement. Prisuddelingen, der er præsenteret af Independent Filmmaker Project, hædrede blandt andre den afdøde skuespiller Chadwick Boseman med en Actor Tribute Award.

Chadwick Bosemans enke, Taylor Simone Ledward, tog imod prisen på Bosemans vegne, og hun kvitterede med en ærlig og dybt rørende hyldest til sin afdøde mand.  

»Han var den mest ærlige person, jeg nogensinde har mødt, fordi han holdt sig ikke bare til at sige sandheden: Han søgte aktivt efter den i sig selv, i dem omkring ham og i øjeblikket,« mindedes Ledward ifølge IndieWire. »Sandheden kan være en meget nem ting for selvet at undgå, men hvis man ikke lever i sandheden, er det umuligt at leve med på linje med det vidunderlige formål med éns liv.

Og således blev det sådan, han levede sit liv – dag ud og dag ind. Ufuldkommen og determineret. I kraft af dette var han i stand til at give sig selv fuldstændigt i hvert øjeblik, at være fuldkommen til stede i sit eget liv og i livene hos de mennesker, han blev til«.

»Chad, tak. Jeg elsker dig. Jeg er så stolt af dig. Bliv ved med at lade dit lys skinne på os,« afrundede Ledward.

Boseman var endvidere nomineret til en hovedrollepris for sin præstation i ’Ma Rainey’s Black Bottom’, men måtte se sig slået af Riz Ahmed i ’Sound of Metal’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af