‘Dronninggambit’-skaber og ‘Chernobyl’-instruktør arbejder sammen om ny serie

‘Dronninggambit’-skaber og ‘Chernobyl’-instruktør arbejder sammen om ny serie
'Dronninggambit'.
STREAMING TOGETHER

Scott Frank fik sidste år et massivt hit med skakserien ‘Dronninggambit’ på Netflix sidste år. Et hit, der bestemt kan måle sig med den succes, som HBO-serien ‘Chernobyl’ nød et år tidligere.

Sidstnævnte var instrueret af svenske Johan Renck, og nu går Renck og Frank sammen om en serie, der skal forsøge at leve op til deres hidtidige succeser.

Scott Frank, der også stod bag Netflix-serien ‘Godless’, har skrevet alle afsnit af ‘The Sparrow’, der bygger på en roman af Mary Doria Russell fra 1996, der handler om lingvisten Emilio Sandoz, der sammen med en gruppe jesuitterpræster og forskere skal stå for den første kommunikation med liv fra rummet.

En mission, hvor de på Vatikanets bestilling skal bevise liv Guds eksistens på en planet langt, langt væk, går grueligt galt, og Sandoz – den eneste overlevende – bliver på Jorden holdt ansvarlig af Vatikanet.

Serien skal laves for FX, der er kendt for kvalitetsserier som ‘Better Things’, ‘The Americans’ og mange andre.

Johan Renck – tidligere en af klodens mest profilerede musikvideoinstruktører – arbejder i øvrigt også på den ventede spilfilmatisering ‘The Last of Us’ for HBO.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af