Næste sæson ’The Boys’ tager endelig hul på fandyrket sexorgie-historie

Næste sæson ’The Boys’ tager endelig hul på fandyrket sexorgie-historie
’The Boys’. (Foto: PR)

Fans af Amazon Primes ’The Boys’ har siden seriens første afsnit skreget på en adaption af Gareth Ennis og John McCreas vovede og løsslupne minitegneserie om antisuperheltenes tur til et eksotisk sexresort, ’Herogasm’.

For nyligt var manden serien, Erik Kripke, en tur forbi Twitter, hvor han kunne afsløre at sæson 3, afsnit 6 har fået titlen, ’Herogasm’: »Fra dag et har alle udfordret mig til at lave dette afsnit. Udfordring mødt motherfuckers«.

’The Boys’ er i forvejen kendt for sit originale og ekstremt blodige bud på den ellers hovedsageligt familievenlige superheltegenre. I tegneserieversionen af ’Herogasm’ rejser The Seven ud i rummet for at bekæmpe en ukendt trussel, men i stedet havner de i en noget anderledes situation.

De ender på et tropisk øresort, hvor Herogasm, en weekend med ekstreme sexorgier og ulovlige stoffer, finder sted. Imens møder The Boys ligeledes op til festen, men med et lidt andet motiv, nemlig for at undersøge mere om den magtfulde Vought-organisation.

’The Boys’ har generelt fået stor anerkendelse, og især sæson 2 var vores anmelder begejstret for: »Årets suverænt mest underholdende serie«, lød dommen over serien tilbage i oktober sidste år. Desuden snuppede ’The Boys’ 12. pladsen på vores liste over de bedste 20 serier i 2020, ligesom Barack Obama også afslørede sin fascination af serien.

Produktionen af sæson 3 bliver snarligt skudt i gang, og efter alt at dømme vil ’Herogasm’ blive et af de mest kontroversielle og grænsesøgende afsnit i seriens historie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af