Sæt penge på Samantha Jones’ skæbne: ’Sex and the City’-revival populær på betting-side

Sæt penge på Samantha Jones’ skæbne: ’Sex and the City’-revival populær på betting-side
'Sex and the City'.

Et amputeret ’Sex and the City’-slæng vender tilbage i den nyligt annoncerede HBO-serie ’And Just Like That …’: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis). Ét medlem mangler: Samantha Jones spillet af Kim Cattrall.

Spørgsmålet er nu, hvordan serien vil forklare, hvorfor det sidste blad i den ikoniske firkløver er forsvundet, og hvor det er forsvundet hen. Har Samantha Jones’ karriere rykket hende ud af New York? Eller døde hun lykkeligt ved overmasturbation?

Den amerikanske betting-side Bovada har set potentiale i spørgsmålet om Samanthas mystiske skæbne, som man nu kan oddse på. Her kommer de følgende muligheder, man kan sætte sine penge på: Samantha er død, Samantha er flyttet fra New York, Samantha bliver slet ikke nævnt, Samantha bor stadig i New York, samt Samantha er kommet i fængsel eller i en anden institution.

Bovada fortæller (via The Hollywood Reporter), at Samanthas exit indtager en andenplads på listen over deres mest populære væddemål nogensinde, der har med tv-fiktion at gøre. Mest populært var det naturligvis at gamble om, hvem der endte med at sidde på the Iron Throne i ’Game of Thrones’-finalen (hvilket formentlig ikke gjorde synderligt mange mennesker rigere).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af