’Sex and the City’-fortsættelse bekræftet: Se teaseren til ‘And Just Like That…’

’Sex and the City’-fortsættelse bekræftet: Se teaseren til ‘And Just Like That…’
'Sex and the City'.

»I couldn’t help but wonder … where are they now?«

Har man set ‘Sex and the City’, er det svært læse ovenstående uden at høre Sarah Jessica Parkers voice-over som Carrie Bradshaw. Linjen kommer da også direkte fra Sarah Jessica Parker, der i et Instagram-opslag bekræfter, at den længe rygtede fortsættelse af ‘Sex and the City’ endelig bliver en realitet. I opslaget delte hun tilmed en lille teaser til fortsættelsen, der får titlen ’And Just Like That…’.

I fortsættelsen af den ikoniske tv-serie vender Sarah Jessica Parker tilbage som Carrie Bradshaw, og hun får selskab af Kristin Davis som Charlotte York og Cynthia Nixon som Miranda Hobbes. Kim Cattral, der i originalserien spillede Samantha Jones, vender ikke tilbage i seriefortsættelsen.

’And Just Like That…’ kommer til at handle om de tre kvinder fra det velkendte firkløver og deres navigering udi kærlighed og venskab i deres 50’ere. Serien kommer til at bestå af 10 afsnit af en halv times varighed.

Ifølge Variety tager holdet hul på optagelserne i slutningen af foråret 2021 i New York City.

’Sex and the City’-originalserien bestod af seks sæsoner, der løb mellem 1998-2004, efterfulgt af to film i henholdsvis 2008 og 2010. Sidenhen kom prequel-serien ’The Carrie Diaries’ i 2013.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af