Se Netflix’ smugkig på deres mest ventede film i 2021 – med DiCaprio, Gal Gadot, Chris Hemsworth og mange flere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Nye film hver uge«, lover Netflix om 2021, og det tror man da godt lige på, når man ser det sneakpeak for filmåret, streamingtjenesten netop har lanceret med hjælp fra nogle af Hollywoods største stjerner.

Her får man glimt af en række ventede film, ikke mindst det første lille kig på Adam McKays vanvittigt stjernespækkede ‘Don’t Look Up’ med Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett og mange, mange flere. I det diminutive glimt ser man netop DiCaprio – med et flot skæg – og Lawrence som to astronomer, der mistænker, at en meteor snart rammer Jorden.

Andre ventede titler, som videoen teaser, er den hårdtslående ‘Red Notice’ med Ryan Reynolds, Gal Gadot og Dwayne Johnson, Halle Berrys instruktørdebut ‘Bruised’, ‘Hamilton’-geni Lin-Manuel Mirandas musical ‘tick, tick… BOOM’, Zack Snyders ‘Army of the Dead’, Amy Poehlers ‘Moxie’ og den Lena Waithe-skrevne ‘Beauty’.

Der er kort sagt rigeligt at glæde sig til, mens der ingen tvivl er om, at flere titler vil komme til – blandt andet remaket af den danske ‘Den skyldige’, som Antoine Fuqua, Jake Gyllenhaal og Nic Pizzolatto står bag.

Skal man finde håret i suppen, gemmer der sig måske ikke mange oplagte prisfavoritter i netop denne forsamling – men som sagt vil flere titler utvivlsomt ende i Netflix-regi forud for næste års awards-season.

Og med lukkede biografer giver det uanset hvad lidt varme i kroppen, at der med sikkerhed er mange timers filmunderholdning på vej i 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af