Zendaya og John David Washington er et par i opløsning i traileren til ‘Malcolm & Marie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zendaya og John David Washington har været produktive under karantænen. I sommer gik de i al hemmelighed i gang med at optage Sam Levinsons nye film, kammerspillet ‘Malcolm & Marie’, der netop har fået sin første trailer.

Filmen udspiller sig på én location over én aften med kun de to skuespillere i billedet. Men der lader til at være rigeligt af store følelser i spil, når Washington og Zendaya spiller parret Malcolm og Marie, der reflekterer over deres forhold, mens de venter på anmeldelserne efter verdenspremieren på Malcolms nye film.

‘Malcolm & Marie’ er instrueret af Sam Levinson, der senest har gjort sig bemærket som showrunner og instruktør på ‘Euphoria’, der bragte Zendaya til Emmy-succes sidste år.

Filmen er hans første siden ‘Assassination Nation’ fra 2018, og Oscar-hypen omkring særligt Zendayas præstation er allerede stor. Netflix sikrede sig angiveligt rettighederne for hele 30 millioner dollars.

‘Malcolm & Marie’ kan ses på Netflix fra 5. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af