David Fincher har sin næste Netflix-film på plads – Michael Fassbender rygtes til hovedrollen

David Fincher har sin næste Netflix-film på plads – Michael Fassbender rygtes til hovedrollen
David Fincher. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

David Fincher har stadig fire år tilbage af sit tætte samarbejde med Netflix, der som bekendt allerede har kastet de ikoniske serier ‘House of Cards’ og ‘Mindhunter’ af sig – foruden den seneste Oscar-kandidat ‘Mank’. Nu er den velrenommerede intruktør i gang med at planlægge sin næste film til streamingtjenesten.

Titlen på Finchers næste film er ifølge blandt andre Deadline ‘The Killer’, og den er baseret på Alexis Nolent (under kunstnernavnet Matz) og Luc Jacamons tegneserie af samme navn. Manuskriptet udarbejdes af Andrew Kevin Walker, som skrev manuskriptet til en tidlig Fincher-klassiker, ‘Seven’.

Deadlines kilder peger desuden på, at ingen ringere end Michael Fassbender er på tale til hovedrollen, hvilket vil være skuespillerens første samarbejde med Fincher. En endelig aftale med skuespilleren menes dog ikke at være landet endnu.

‘The Killer’ beskrives som en hårdkogt og stiliseret noir-fortælling, der følger en koldblodig og effektiv lejemorder, som lander i en eksistentiel krise, da han begynder at stille spørgsmål ved sit eget hverv.

Ifølge The Hollywood Reporter har Fincher været forbundet til en filmatisering af ‘The Killer’ siden 2007. På daværende tidspunkt ejede Paramount rettighederne, og Brad Pitt var på tale til at indtage hovedrollen. Nu har Netflix imidlertid overtaget rettighederne til filmatiseringen, og optagelserne står til at starte til september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af