Elisabeth Moss’ hævntogt fortsætter i ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 4 – se den dramatiske trailer

Elisabeth Moss’ hævntogt fortsætter i ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 4 – se den dramatiske trailer
Elisabeth Moss i traileren til fjerde sæson af 'The Handmaid's Tale'. (Foto: PR)
STREAMING TOGETHER

‘The Handmaid’s Tale’ har hidtil været blandt de allermest sete serierHBO Nordic, og om et par måneder fortsættes den dystopiske fortælling, baseret på Margaret Atwoods roman, omsider med fjerde sæson. I den anledning har vi netop fået en ny, eksplosiv trailer.

I traileren er June Osbourne, spillet af sammenbidte Elisabeth Moss, mere hævntørstig end nogensinde mod styret i Gilead, inklusive tante Lydia (Ann Dowd), som også viser sit ansigt undervejs i videoen. Samtidig tyder alt på, at volden eskalerer i den undertrykkende republik, som presses af sanktioner fra resten af verden.

Fjerde sæson består af 10 afsnit, og rollelisten byder blandt andet på gensyn med Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel og Max Minghella.

Den amerikanske premieredato er sat til 28. april. Det må forventes, at sæsonen lander på HBO Nordic omkring samme tidspunkt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af