Flere bærende roller udebliver fra ‘Sex and the City’-reboot

Flere bærende roller udebliver fra ‘Sex and the City’-reboot
Chris Noth og Sarah Jessica Parker i 'Sex and the City'.

Kim Cathralls Samantha er ikke den eneste velkendte ‘Sex and the City’-karakter, der vil glimre ved sit fravær, når rebootserien ‘And just like that…’ løber over skærmen.

Ifølge Page Six er Carries on-and-off elsker Mr. Big, spillet af Chris Noth, også blevet skrevet ud af serien. Karakteren har ellers været fast inventar gennem moderskibets seks sæsoner og de to efterfølgende spillefilm, hvor de to endelig blev gift efter op- og nedture.

Page Six skriver desuden, at det rygtes, at David Eigenberg, der spiller Mirandas mand Steve, heller ikke vil medvirke i serien. Ifølge Eigenbergs repræsentanter er han dog stadig i forhandlinger om at medvirke.

Det er endnu uvist, hvordan kvindernes mandlige modstykker vil blive skrevet ud af serien. Også Samanthas exit har længe været omdiskuteret.

HBO’s programchef Casey Bloys antydede dog i et nyligt interview, at forfatterne vil finde en organisk måde at bryde med de gamle karakterer:

»Folk kommer ind i dit liv og forlader det igen, præcis som i virkeligheden. Venskaber falmer og nye venskaber begynder. Jeg synes, det er meget retvisende for de virkelig stadier i livet. De forsøger at fortælle en ærlig historie om at være kvinde i 50’erne i New York, så det skal føles organisk, og de venner, man har, når man er 30, har man måske ikke, når man er 50«.

‘Just like that’ begynder efter planen optagelserne i slutningen af foråret 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af