Joaquin Phoenix får hovedrollen i Ari Asters kommende film, og det kan kun blive dybt forstyrrende

Joaquin Phoenix får hovedrollen i Ari Asters kommende film, og det kan kun blive dybt forstyrrende
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

Ari Aster har med de to dybt hjemsøgende horrorfilm ‘Hereditary’ og ‘Midsommar’ etableret sig som et af de allermest interessante unge instruktørnavne lige nu.

Joaquin Phoenix er efter ‘Joker’ – hvad end man måtte mene om filmen som helhed – på toppen af karrieren.

A24 er tidens hotteste produktions- og distributionsselskab med film som ‘Uncut Gems’, ‘The Lighthouse’, ‘The Farewell’ og Asters to ovennævnte titler på cv’et.

Og dermed er det lidt af en cocktail, når de tre nu ifølge Deadline.com skal samarbejde på filmen ‘Disappointment Blvd’. Fortællingen er efter sigende et »intimt portræt, der spænder over årtier, af en af de mest succesfulde entreprenører gennem tiderne«, men mere konkret vides endnu ikke om plottet.

Det udgangspunkt lyder jo umiddelbart ikke som et gyserudgangspunkt som 34-årige Asters to tidligere film, men det skulle nu alligevel overraske meget, hvis kombinationen Aster + Phoenix ikke skulle resultere i et dybt forstyrrende resultat.

Det har tidligere været annonceret, at Joaquin Phoenix skulle spille Napoleon i Ridley Scotts ‘Kitbag’, men meget tyder på, at ‘Disappointment Blvd’ kommer først, da Sir Ridley Scott alligevel arbejder på filmen ‘Gucci’ for tiden.

Den danske, USA-residerende producer Lars Knudsen er i øvrigt også med på Ari Asters kommende film, som øjeblikkeligt har skrevet sig ind på listen over de mest ventede amerikanske projekter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af