Kate McKinnon forlader serie om fupmageren Elizabeth Holmes

Kate McKinnon forlader serie om fupmageren Elizabeth Holmes
Kate McKinnon. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Tilbage i 2019 blev det annonceret, at Kate McKinnon skulle producere og ikke mindst spille hovedrollen i Hulus serie ‘The Dropout’, der omhandler Silicon Valley-fupmageren Elizabeth Holmes og er baseret på den populære podcast af samme navn.

Næsten to år senere kan The Hollywood Reporter nu fortælle, at selvsamme McKinnon har forladt produktionen af ‘The Dropout’, der ellers skulle gå i gang med optagelserne til maj. Årsagen til bruddet vides i skrivende stund ikke.

Ifølge The Hollywood Reporters kilder fortsætter holdet bag serien uden ‘Saturday Night Live’-stjernen. De leder nu efter en ny hovedrolleindehaver og regner med at starte optagelserne til sommer.

Virkelighedens Elizabeth Holmes stod i spidsen for medicinalfirmaet Theranos, der i 2013 blev vurderet til at være 10 milliarder dollars værd. Firmaet brystede sig af at have opfundet en type blodprøver, der krævede en mikroskopisk mængde blod. I 2015 kom det dog frem, at det hele var fup. Opfindelsen fandtes faktisk slet ikke, og Holmes havde løjet for omverdenen i mere end et årti.

Hendes historie er også tidligere blevet gennemgået i Alex Gibneys dokumentar ‘The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley’, der ligger på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af