Kate McKinnon brillerer på blot tre sekunder af ‘Saturday Night Live’s herlige ’Downton Abbey’-spoof

Filmudgaven af den populære britiske serie ’Downton Abbey’ er blevet rost for sit hyggelige historiske portræt. Vores egen anmelder »labbede den i sig« og smed fire stjerner efter den. Dette er dog ikke ensbetydende med, at ’Saturday Night Live’ er for fine til at gøre tykt grin med den. Det gjorde de i en morsom, og enormt velproduceret trailer, hvor det virkelig sættes på spidsen, hvor lidt der egentlig sker i filmen.

I traileren – hvor vi blandt andet ser den altid herlige Kate McKinnon i rollen som Lady Violet – tegnes således et billede af en udramatisk og yderst positiv film med masser af god mad, blandt andet deep pan pizza fra Chicago. Ligesom i den rigtige film, er en af de største dramatiske drivkræfter, at Kongeparret vil aflægge et visit om… Hold nu godt fast: Halvandet år(!) Mon de nu bliver klar i tide!?

Et af højdepunkterne i traileren er de anmeldercitater, som dukker op, der alle påpeger, hvor begivenhedsløst, men også afslappende, det hele egentlig er. Den amerikanske filmkritiker A.O. Scott skriver: »Var der virkelig så lidt på spil i tv-serien? Ja, det var der nok«, mens LA Times kalder filmen »Så beroligende, at jeg var helt tilbage i sædet«. Mest positive er ’alle mødre’, der sammen udtaler: »Jeg elsker den her film!«

 Læs også: »Jake Gyllenhaals pik lugter af hotdogvand«: Ny stribe celebs læser mean tweets hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af