Overgrebsanklagen mod Woody Allen genrejses i ny HBO-dokumentar – se traileren til ‘Allen v. Farrow’

Overgrebsanklagen mod Woody Allen genrejses i ny HBO-dokumentar – se traileren til ‘Allen v. Farrow’
Woody Allen ved filmfestivalen i Cannes.

»Lige meget hvad du tror, er det kun toppen af isbjerget«, siger Dylan Farrow i den første fulde trailer til HBO-dokumentaren ‘Allen v. Farrow’.

Den nye serie undersøger på ny en sag, der siden 90’erne har fået stor medieopmærksomhed – og i nyere tid med nyfunden kraft som følge af #MeToo-bølgen. Det er en sag, som netop omhandler Dylan Farrow samt hendes kendte forældre, Woody Allen og Mia Farrow.

Woody Allen og Mia Farrow dannede noget af et stjernepar i 1980 og 12 år frem, hvor Farrow også medvirkede i mange af Allens film som ‘The Purple Rose of Cairo’, ‘Alice’ og ‘Hannah and Her Sisters’.

I 90’erne beskyldte Farrow imidlertid Allen for at have begået et seksuelt overgreb på adoptivdatteren Dylan, hvilket ledte til to officielle undersøgelser af sagen, der dog blev afvist ved retten i to forskellige stater grundet manglende bevisførelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO-dokumentarserien gennemgår over fire afsnit sagen med interviews fra Mia Farrow, Dylan Farrow og broren Ronan Farrow, som var med til at sætte nyt fokus på anklagen mod deres far efter #MeToos fremkomst.

Ikke overraskende har filmholdet ikke kunnet få instruktør Woody Allen til at medvirke.

‘Allen v. Farrow’ får premiere 22. februar på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af