’The Sopranos’-stjerne skal medvirke i ’Barry’-skabers kommende HBO-serie

’The Sopranos’-stjerne skal medvirke i ’Barry’-skabers kommende HBO-serie
Michael Imperioli. (Foto: Chris Pizzello/Invision/AP.)

Michael Imperioli var én af de store drivkræfter i David Chases mafiaepos ’The Sopranos’, hvor han spillede den frembrusende Christopher Moltisanti. En rolle, der indbragte ham stor anerkendelse og en Emmy i 2004.

Nu ser det ud til, at Imperioli vender tilbage til HBO for at medvirke i ’Silicon Valley’- og ’Barry’-skaber Alec Bergs nye serie, som endnu ikke har fået en titel.

Ifølge Indiewire handler serien, som vil udviske linjerne mellem fakta og fiktion, om Imperiolis egne erfaringer som buddhist. Der er endnu ikke offentliggjort en officiel premieredato, ligesom Imperioli foreløbig er den eneste, der er blevet castet til serien.

Skuespilleren har siden sin afsked med ’The Sopranos’ blandt andet skrevet og instrueret ’Hungry Ghosts’ fra 2008, og han har desuden medvirket i Damon Lindeloffs ’Watchmen’-serie samt en lille rolle i Regina Kings ’One Night in Miami’, der fik rosende ord med på vejen af vores anmelder.

Imperioli skal selv være med til at skrive den kommende tv-serie sammen med Alec Berg. Han stiftede allerede bekendtskab med forfattervirket i forbindelse med ’The Sopranos’, hvor han bidrog med fem afsnit til serien.

Om det nye projekt er en komedie, et drama, begge dele eller noget helt fjerde er stadig uvist, men med et par som Imperioli og Berg, der til sammen har 26 Emmy-nomineringer, er der god grund til at skrue op for forventningerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af