‘Wonder Woman 1984’ kommer direkte på streaming i Danmark

‘Wonder Woman 1984’ kommer direkte på streaming i Danmark
Gal Gadot i 'Wonder Woman 1984'.

OPDATERING: Det er bekræftet, at ‘Wonder Woman 1984’ får dansk streamingpremiere på HBO Nordic den 23. marts.

Den skulle oprindeligt have haft premiere i november 2019, før den blev flyttet til 5. juni 2020, blev hindret af corona, flyttet til august 2020, siden til oktober og så til premiere i julen i USA på HBO Max og i biograferne simultant, mens den danske biografpremiere blev sat til februar, men nu har svævet i det uvisse med lukkede biografer som de barske realiteter.

‘Wonder Woman 1984’ har haft en turbulent vej til verden, og nu står det klart, at den slet ikke får dansk biografpremiere. Det var Kino.dk, der først rapporterede nyheden – siden har Warner bekræftet historien over for Soundvenue.

Vurderingen synes at have været, at med fortsat lange udsigter til åbne biografer har filmen efterhånden samlet rigeligt støv på hylden.

Vi arbejder på at finde ud af, hvornår filmen præcis får streamingpremiere herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af