Bill Burr forsvarer sin fyrede ‘The Mandalorian’-kollega Gina Carano: »Det er fucking skøre tider«

Bill Burr forsvarer sin fyrede ‘The Mandalorian’-kollega Gina Carano: »Det er fucking skøre tider«
Gina Carano i 'The Mandalorian'. (Foto: Disney)

I februar blev Gina Carano som bekendt fyret fra den populære ‘Star Wars’-serie ‘The Mandalorian’ efter at havet skrevet et tweet, der sammenlignede det at være republikaner i nutidens USA med at være jøde under Anden Verdenskrigs holocaust.

Skuespilleren, der har haft rollen som Rebel Alliance-soldaten Cara Dune i de første to sæsoner, havde inden da gjort sig negativt bemærket med flere kontroversielle tweets om ansigtsmasker, valgsvindel og personlige pronominer.

Nu kommer en af hendes tidligere kollegaer, komiker og skuespiller Bill Burr, der spiller karakteren Migs Mayfield, hende til undsætning.

I nyeste afsnit af podcasten ‘Bill Bert Podcast’, som Burr laver sammen med komiker Bert Kreischer, og som i denne omgang blev gæstet af en tredje komiker, Joe DeRosa, diskuterer de således fyringen af Carano.

»Det er en underlig tid. Med mindre hun gjorde noget virkelig forfærdeligt shit eller sagde noget åbenlyst racistisk shit«, siger Burr i podcasten. »Jeg ved ikke. Jeg synes bare, der er for mange kanaler. Og så bliver man nødt til at gøre nogle sensationelle ting. Jeg ved ikke, hvad fuck det er. Jeg er med i den fucking serie. Nu bliver jeg nødt til at passe på med, hvad fuck jeg siger«.

»Hun var en ubetinget sweetheart. Super fucking venlig person. Og ved du hvad, nogen vil sikkert tage denne video og få mig til at sige noget andet og forsøge at komme af med min skaldede actionfigur. Sådan er det derude. Det er fucking skøre tider. Folk venter bare, ligger på lur i buskadset«, fortsætter Burr.

»Jeg taler ikke om de hardcore ting som seksuelt overgreb og voldtægt og lignende. Jeg taler ikke om det. Nu er det ved at blive sådan, ‘hey, du lavede en ignorant sammenligning. Der røg din drøm.’ Jeg ser på det og siger, ‘hvem fuck går imod det?’«.

Diskussionen blandt de tre komikere kan ses i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af