Connie Nielsen om sit første møde med Al Pacino: »Jeg begynder bogstaveligt talt at ryste«

Connie Nielsen om sit første møde med Al Pacino: »Jeg begynder bogstaveligt talt at ryste«
Connie Nielsen. (Foto: Amanda Edwards/Getty Images)

Med sine roller i blandt andet ‘Gladiator’ og ‘Wonder Woman’ har Connie Nielsen for længst bidt sig fast i Hollywood. Men da den danske skuespiller ankom til USA i 1996 for at skyde filmkarrieren i gang, var der usikkerhed at spore.

Det fortæller Nielsen i et næsten timelangt videointerview med Collider, som har fået skuespilleren i tale i anledning af to premierefilm, streamingaktuelle ‘Zack Snyder’s Justice League’ samt actiondramaet ‘Nobody’ med Bob Odenkirk.

Connie Nielsen beretter i interviewet således om oplevelserne under optagelserne til sin første Hollywood-rolle i Taylor Hackfords film ‘Djævelens advokat’ fra 1997.

På rollelisten var blandt andre Keanu Reeves, Charlize Theron og Al Pacino, og en optagelse med sidstnævnte gav den danske skuespiller et gedigent selvtillidsboost.

»Halvanden måned efter jeg var landet i JFK-lufthavnen med min søn og min kat – som jeg glemte i lufthavnen og blev nødt til at tage tilbage og hente – er jeg på settet lige ved Fifth Avenue, hvor jeg går ind i en vogn, og da jeg sætter mig i stolen, går det op for mig, at Al Pacino sidder i stolen ved siden af mig, og han vender sig mod mig, og jeg begynder bogstaveligt talt at ryste«, fortæller Nielsen i videoen.

»Jeg er sådan en stor fan, og han er ligesom det her ikon og overpræsten af freaking method acting, og jeg er sådan: ‘Oh my god, jeg kommer til at dø i dag, fordi det går op for dem, at jeg er skrækkelig, at jeg ikke kan spille skuespil, og at jeg ikke har forberedt mig’.«

»Og i stedet vender han sig mod mig og siger, ‘Christabelle’, som er min karakters navn, ‘Jeg så din audition. Du er fantastisk. Jeg kan ikke vente med at optage vores scene sammen i dag’. Og jeg blev bare glad og var sådan, ‘Ja, jeg kommer bare til at motherfucking klare den her!’«, fortæller Connie Nielsen, som ser tilbage på ‘Djævlens advokat’ som sin gennembrudsrolle.

»Det var den film, som virkelig fik resten til at køre. Der var også et par andre film, som måske var del af årsagen, men ikke rigtigt før vi kom til ‘Gladiator’«.

Find hele interviewet herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af