Daniel Kaluuya om teknik-fuckup ved Golden Globe-vindertale: »You’re doing me dirty!«

Daniel Kaluuya om teknik-fuckup ved Golden Globe-vindertale: »You’re doing me dirty!«
Daniel Kaluuya i 'Judas and the Black Messiah'. (Foto: PR)

Det forløb på ingen måde problemfrit, da Laura Dern præsenterede de nominerede til en Golden Globe for bedste mandlige birolle i en spillefilm. For efter hun annoncerede vinderen, Daniel Kaluuya, begyndte teknikken at svigte gevaldigt.

Kaluuya sad klar foran skærmen og begyndte sin takketale, men lyden manglede, og derfor klippede produceren væk fra vinderen og over på Dern, der virkede åbenlyst rundforvirret. I kort tid så det ud til, at Kaluuya måtte nøjes med prisen, da Dern egentlig havde undskyldt, beklaget og afrundet:

»Som I kan se, så har vi beklageligvis en dårlig forbindelse. Vi beklager for de tekniske problemer og sender alle vores lykønskninger til Daniel og hans Golden Globe-sejr«, forsøgte Dern at opsummere.

Men Kaluuya skyndte sig at reagere, da lyden til hans Zoom-forbindelse endelig virkede igen.

»You’re doing me dirty, you’re doing me dirty«, indledte Kaluuya med gentagende at udbryde med et smil på læben.

Han fandt dog hurtigt tilbage til det, som lød til at være hans oprindelige udgangspunkt for talen. Kaluuya takkede blandt andet, foruden sin familie og venner, instruktøren bag ’Judas And The Black Messiah’ og sine kollegaer, herunder Lakeith Stanfield, der spiller over for Kaluuya i filmen.

Kaluuya henledte i takketalen også opmærksomheden på Fred Hampton, som han portrætterer i filmen.

»Jeg gav det alt. (…) Og jeg kunne ikke give det til en mere nobel mand, Fred Hampton, og jeg håber, at generationer fremover kan se, hvor genialt han kæmpede, hvor glimrende han talte, og hvor smukt han elskede. (…) Der er meget information omkring måden, som han døde på, men jeg håber bare, at I mennesker derude vil vokse og lærer om, hvor utroligt han levede«, sagde Kaluuya om Black Panther-lederen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af