Den nye Netflix-serie ’The Irregulars’ er Sherlock Holmes uden Sherlock Holmes – se traileren

Den nye Netflix-serie ’The Irregulars’ er Sherlock Holmes uden Sherlock Holmes – se traileren
'The Irregulars'. (Foto: Matt Squire/Netflix)

Det victorianske London plejer at have en genial og excentrisk beskytter i Sherlock Holmes, men i en ny Netflix-serie er præmissen vendt på hovedet.

I ’The Irregulars’ er Holmes forsvundet, og Dr. Watson ser ud til at være en mere dubiøs karakter end normalt. Han hyrer en række gadebørn til at klare ærterne i detektivens fravær.

I den første trailer, som Netflix har frigivet, er der åbnet en rift fra det, der ligner en overnaturlig verden, og onde skabninger og monstre strømmer ind i Londons gader.

Uden Sherlock til at finde ud af, hvad der foregår, har børnene ikke andet valg end at forsøge at løse mysteriet til trods for en kollektiv skepsis over for hele situationen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien er baseret på karaktererne ’Baker Street Irregulars’, som de hedder i Sir Arthur Conan Doyles værker, hvor de optrådte tre gange. Castet består af blandt andre Henry Lloyd-Hughes, Royce Pierreson, Clarke Peters og Thaddea Graham.

Kan man ikke vente med at få sit Sherlock Holmes-fix inden 26. marts, hvor serien får premiere på Netflix, så kan man passende tjekke indholdsbiblioteket igennem, hvor både ’Sherlock Holmes: Skyggespillet’, ’Holmes & Watson’ og ’Enola Holmes’ byder på alternative takes på mesterdetektiven.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af