Robert Downey Jr. og Jude Law genforenes i ’Sherlock Holmes 3’ – premieredato afsløret

Robert Downey Jr. og Jude Law genforenes i ’Sherlock Holmes 3’ – premieredato afsløret
Jude Law og Robert Downey Jr. i 'Sherlock Holmes' fra 2009

Mens Benedict Cumberbatch og Martin Freeman synes yderst uenige om ’Sherlock’s fremtid, er der godt nyt for fans af filmserien om selvsamme mesterdetektiv. Det er nemlig blevet afsløret, at Robert Downey Jr. og Jude Law atter skal spille overfor hinanden i ’Sherlock Holmes 3’, der får (amerikansk) premiere den 25. december 2020.

Collider beretter, at manuskriptet er skrevet af Chris Brancato, som tidligere har arbejdet på ’Narcos’ og ’Hannibal’, mens en instruktør endnu ikke er blevet tilknyttet projektet.

Guy Ritchie, som instruerede de to tidligere film, er for tiden travlt beskæftiget med en live-action-udgave af Disneys ’Aladdin’, der får premiere i foråret 2019, hvorefter der burde være god tid til at vende tilbage til ’Sherlock Holmes’-franchisen – hvis han da ellers lyster. Spørgsmålet er dog også om Warner Bros. hellere lægger Holmes’ skæbne i en anden instruktørs hænder efter Ritchies to seneste finansielle fiaskoer ’Spionen fra U.N.C.L.E’ og ’Kong Arthur: Legenden om sværdet’.

Det får vi formentlig at se inden længe.

Læs også: Disney har fundet sin Aladdin – Will Smith bliver Genie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af