Benedict Cumberbatch forstår ikke Martin Freemans »ynkelige« ’Sherlock’-udtalelser

Benedict Cumberbatch forstår ikke Martin Freemans »ynkelige« ’Sherlock’-udtalelser
Benedict Cumberbatch i 'Sherlock'.

Modtagelsen af den populære ’Sherlock’-series længe ventede fjerde sæson var ikke ligefrem ekstatisk, og det var åbenbart et hårdt slag for Martin Freeman, der i serien som bekendt spiller Sherlock Holmes’ ven og kollega John Watson. I sidste måned fortalte skuespilleren, at han ikke længere fandt den samme glæde i arbejdet med serien, fordi forventningerne var så store:

»’Sherlock’ var en serie af virkelig høj kvalitet fra første sæson«, udtalte han til The Telegraph. »Når man starter på det niveau, er det svært at bevare momentum. Det blev en slags mini-Beatles-oplevelse at lave showet. Folks forventninger var så enorme, at det til sidst ikke var sjovt længere«.

Seriens hovedrolleindehaver, Benedict Cumberbatch, er bestemt ikke forstående over for Freemans nedslåede bemærkninger.

»Det er ret ynkeligt, hvis det er alt, der skal til, for at du ikke vil i kontakt med din realitetssans«, udtaler Cumberbatch, ligeledes til The Telegraph.

»Hvad, på grund af forventninger? Jeg ved det ikke. Jeg er ikke nødvendigvis enig i det. Jeg bliver bare ikke påvirket af det på samme måde, må jeg indrømme«.

Indtil videre er der ingen konkrete planer om en femte sæson af hitserien, som de to bærende skuespillere øjensynligt ikke har det samme forhold til. Freeman og Cumberbatchs karrierer har da heller ikke ligefrem stået stille, siden ’Sherlock’s første sæson kom ud i 2010. Faktisk spiller de begge med i Marvels superheltebrag ’Avengers: Infinity War’, som får premiere på onsdag, den 25. april.

Læs også: Martin Freeman har zombievirus i blodet og baby på ryggen i trailer til Netflix-filmen ’Cargo’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af