Elliot Page har fået flere tilbud om roller, efter han kom ud som transkønnet

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en ikke så fjern fortid ville det have været karrieredødsstødet for en Hollywood-stjerne at komme ud som transkønnet. Men sådan er det heldigvis ikke længere nødvendigvis:

Siden ‘Inception’ og ‘Juno’-skuespilleren Elliot Page sprang ud i december sidste år, har han dermed modtaget flere jobtilbud end vanligt, fortæller han i et nyt interview med Time Magazine. Og der er både tale om »dude-roller« og roller som transkønnede karakterer, såvel som producer og instruktørjobs.

Page fortæller også, at han i mange år følte sig voldsomt utilpas over at blive seksualiseret, når det for eksempel forventedes, at han tog »sexet« og kvindeligt tøj på til events og premierer:

»I lang tid kunne jeg dårligt se på et billede af mig selv. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle forklare folk, at selvom jeg er skuespiller, så fik jeg det dårligt af at tage T-shirts på, der var skåret til kvinder«, siger Page nu og afslører endvidere, at han på den ene side skammede sig fordi, han var så privilegeret at have et job, og på den anden side nogle gange ikke have lyst til »at eksistere«.

Skuespilleren filmer i øjeblikket tredje sæson af Netflix-serien ‘The Umbrella Academy’, hvis anden sæson vores anmelder sendte fire stjerner efter sidste år. Heri spiller Page fortsat en kvindelig karakter, men at spille en fiktiv rolle på skærmen og forsøge at spille en anden version af sig selv i det virkelige liv, er to meget forskellige ting, udtrykker stjernen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af