Grindr laver deres første serie – klog, queer og campet

Grindr laver deres første serie – klog, queer og campet
Jimmy Fowlie. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Datingappen Grindr for LGBTQ-miljøet er nu parate til at bevæge sig over i hidtil ukendt territorium, da deres første serie er på trapperne. Det sker med ’Bridesman’, som er skabt af John Onieal og medforfattet af Frank Spiro samt produceret af Katie White og Jeremy Truong.

Serien vil bestå af afsnit, som varer mellem seks til ti minutter, og hovedrollen spilles af internetkomikeren Jimmy Fowlie, som blandt andet er kendt fra webserien ’Go-Go Boy Interrupted’ og ’So Long Boulder City’, som er baseret på Emma Stones karakters teaterstykke i filmen ’La La Land’.

’Bridesman’ handler om en homoseksuel brudemand, spillet af Fowlie, som forsøger at underminere sin vens bryllup. Serien skulle på én og samme tid være energisk og respektløs, og både foran og bag kameraet er queerpersoner repræsenteret. Noget der ifølge Alex Black fra Grindr stemmer glimrende overens med appens filosofi.

»’Bridesman’ er skræddersyet til Grindrs fællesskab – den er klog, queer, campet og indeholder nogle skarpe bemærkninger om homoseksuel dating, heteronormative standarder og Grindr. Vi er så stolte af at kunne fremvise nogle af de største talenter i queerfællesskabet, imens vi fortsætter med at finde nye og kreative måder at kunne forbinde vores brugere på«, siger Black ifølge Indiewire.

Fowlie får selskab af standupkomikeren Sydnee Washington og Shannon Devido, som begge får store roller i serien, og desuden vil der være masser af gæsteoptrædener fra kendte LGBTQ-stjerner som Liva Pierce, Calvin Seabrooks, Benito Skinner, and Kim Petras.

’Bridesman’ får premiere i efteråret på Youtube og i Grindr-appen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af