Gilli, Kesi og Benny Jamz udgiver deres tredje sang i år som B.O.C – lyt til ‘No Love’

Gilli, Kesi og Benny Jamz udgiver deres tredje sang i år som B.O.C – lyt til ‘No Love’
Gilli, Benny Jamz og Kesi. (Foto: Johanne Fick / Red Bull Content Pool)

Den store B.O.C-reunion fortsætter. I marts landede der i første omgang to nye sange, hvor Kesi, Gilli og Benny Jamz var genforenet som gruppe, og nu følger trekløveret op på dobbeltsinglen med endnu et nyt nummer.

‘No Love’ lander lidt mellem de to forrige sange. Den er ikke helt så rendyrket rap-agtig som ‘B.O Bop’, men heller ikke helt henne i poppet festmusik som ‘Wawa’. I stedet krydrer de tre rappere her et tropisk beat med både et melodisk omkvæd af Gilli og så mere klassisk rap i versene.

Benny Jamz leverer et stærkt åbningsvers, der nærmest er en uendelig række af sammenligninger, mens Kesi prøver kræfter med et hurtigere flow. Gilli nikker derimod tilbage til kollektivets rødder, og refererer stedet, hvor de filmede den klassiske ‘Fissehul’-musikvideo for over 10 år siden: »Vi gik fra Israels Plads til et Datejust«.

‘No Love’ er som nævnt den tredje B.O.C-sang i år, og måske er der meget mere på vej. Der svirrer i hvert fald rygter om et kommende album, og trioen er også booket til at spille den nye festival ØreSound til august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af