B.O.C er genforenet: Hør to nye sange af Gilli, Kesi og Benny Jamz

B.O.C er genforenet: Hør to nye sange af Gilli, Kesi og Benny Jamz
Gilli, Benny Jamz og Kesi. (Foto: Johanne Fick / Red Bull Content Pool)

For lidt over ti år siden brød Kesi, Gilli og Benny Jamz igennem med banebrydende grime som del af kollektivet B.O.C.

Siden har gruppemedlemmerne haft gang i et væld af projekter: Kesi har kørt parløb med folk som Hans Philip og Icekiid, Gilli har udgivet et album med Branco, og Benny Jamz har fået gang i solokarrieren.

Men nu er de tre mest toneangivende medlemmer af B.O.C genforenet.

Gilli, Kesi og Benny Jamz har nemlig netop udgivet de to singler ‘Wawa’ og ‘B.O. Bop’. Og det er faktisk to meget forskellige tracks, der viser præcis hvor bredt gruppen efterhånden favner.

‘Wawa’ er én stor fest. Gilli bestyrer hovedparten af sangen og drysser om sig med tropiske melodier, mens Nicki Pooyandehs beat nikker til UK garage.

‘B.O. Bop’ er en mere klassisk rapsang. Det UK drill-inspirerede nummer peger mod kollektivets rødder med sine lyriske vers og britiske slanggloser.

De nye sange markerer anden gang på få uger, at et af de store crews fra 2011 finder sammen igen. Tidligere denne måned fik vi således første forsmag fra den store Cheff Records-reunion i form af ‘Sender mig til månen’.

Hvad bliver mon det næste? At Hans Philip vender tilbage til sit Skørmand-projekt? Måske vender den glemte grimerapper Stanley Most tilbage? Alt synes muligt!

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af