Marvel følger op på ‘The Falcon and the Winter Soldier’ med ‘Captain America 4’

Marvel følger op på ‘The Falcon and the Winter Soldier’ med ‘Captain America 4’
Sebastian Stan og Anthony Mackie i 'The Falcon and the Winter Soldier'. (Foto: PR)

Spoilers for slutningen på ‘The Falcon and the Winter Soldier’.

Marvels ‘The Falcon and the Winter Soldier’ sluttede med et brag i går, da Sam (Anthony Mackie) sprang ud som Captain America, fuldt udstyret med falkevinger og skjold.

Producermogulen Kevin Feige har brugt anledningen til at annoncere, at historien om Captain America fortsætter med en fjerde installation, nu med Anthony Mackie i titelrollen.

Og som den ultimative tillidserklæring får ‘The Falcon and the Winter Soldier’-skaberen Malcolm Spellman lov at skrive og udvikle filmen i tæt samarbejde med manuskriptforfatter Dalan Musson, der stod bag den glimrende ‘The Falcon and the Winter Soldier’-episode ‘Truth’.

Det er endnu uvist, hvem der skal indtage instruktørstolen, mens plotdetaljerne også er sparsomme. ‘The Falcon and the Winter Soldier’ efterlod dog en række løse ender, blandt andet med Sharon Carter (Emily Van Camp), som blev afsløret som skurkebossen The Power Broker. Og så blev der lagt op til et Dark Avengers-hold med Wyatt Russells John Walker og Julia Louis-Dreyfus’ mystiske karakter Val i front.

Og så er der selvfølgelig også Bucky og Joaquin Torres, hvoraf sidstnævnte fik overrakt Falcons ødelagte vinger. Mon han overtager Falcon-rollen, nu hvor Sam har løftet Captain America-skjoldet?

Det vides endnu ikke, hvornår filmen udkommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af