Netflix køber to ‘Knives Out’-efterfølgere for svimlende milliardbeløb i historisk aftale

Netflix køber to ‘Knives Out’-efterfølgere for svimlende milliardbeløb i historisk aftale
Daniel Craig og Lakeith Stanfield i 'Knives Out'.

Rian Johnson fik stor succes med det veloplagte mordmysterium, ‘Knives Out’, hvor Daniel Craig gav den hele armen som dektetiven Benoit Blanc, komplet med sydstatsaccent. Instruktøren har længe fortalt, at han arbejdede på en efterfølger, og nu tyder alt på, at der er en storstilet plan for franchisen.

Ifølge Deadline er Johnson ved at indgå en aftale med Netflix til et svimlende beløb på 400 millioner dollars (svarende til ca. 2.5 milliarder danske kroner), der skal dække hele to efterfølgere. Det gør købet til en af de dyreste streaminghandler nogensinde.

Craig forventes at gentage sin rolle som detektiven Benoit Blanc, mens Johnson rygtes at have endnu et stjernespækket cast i ærmet.

Aftalen er endnu ikke bekræftet hos Netflix, men meget tyder på, at den er på nippet til at gå igennem med optagestart planlagt til 28. juni i Grækenland.

‘Knives Out’ indtjente 300 millioner dollars mod et beskedent budget på 40 millioner dollars. Vores anmelder kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet: »Et forrygende cast giver den alt, hvad de har i Rian Johnsons intelligente og stærkt underholdende genoplivning af den klassiske whodunnit«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af