Pedro Pascal medvirker (måske) som Din Djarin i den kommende Star Wars-serie ’The Book of Boba Fett’

Pedro Pascal medvirker (måske) som Din Djarin i den kommende Star Wars-serie ’The Book of Boba Fett’
'The Mandalorian' sæson 2. (Foto: PR)

Alverdens Star Wars-fans glæder sig unægtelig til den kommende Boba Fett-serie ’The Book of Boba Fett’, der får premiere til december i år. Og allerede nu er der forlydender om et gensyn med hovedpersonen fra ’The Mandalorian’.

Der er i hvert fald god grund til at skrue forventningerne i vejret, hvis man håber på at se Din Djarrin og Boba Fett forme et team-up i ’The Book of Boba Fett’. Det er stadig på rygtebasis, men ifølge Cinelinx vil Din Djarin få en rolle i Bobas soloserie.

Spekulationerne vil formentlig fortsætte i noget tid, mens vi venter på en officiel bekræftelse, men med tanke på at Boba Fett fik sit længe ventede live-action comeback i ’The Mandalorian’ sæson 2, virker det sandsynligt, at tjenesten også går den anden vej.

Efter den tårevædede afsked med baby Yoda i sæson 2, må man i hvert fald formode, at Din har tid til at hjælpe Boba, hvis det skulle blive nødvendigt, inden ’The Mandalorian’ vender tilbage med tredje sæson.

’The Book of Boba Fett’ hiver Jon Favreau tilbage som producer, ligesom Robert Rodriguez har tilsluttet sig projektet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af